FORSA Väst

FORSA Väst vill minska glappet mellan det sociala arbetets praktik och forskningsfält. Vi skapar mötesplatser för studenter, forskare och praktiker som verkar i Väst. I FORSA Väst ingår Västergötland, Halland, Bohuslän, Dalsland, Värmland.

Som medlem får du bland annat Socialvetenskaplig tidskrift hemskickad till dig. Under "Lokala nyheter" och "Protokoll" får du som medlem koll på vad som händer i föreningen. Vi finns även på Facebook, följ oss gärna FORSA Väst

OM MEDLEMSKAP
Så här gör du för att bli medlem i lokalföreningen Forsa Väst:

  1. Betala medlemsavgift till Forsa Väst: Bankgiro 5462-8508. Skriv ditt namn som meddelande.
    Medlemsavgiften är 345 kr/år, eller 175 kr/år för studerande och pensionärer.
  2. Registrera dig HÄR

Ändra adressuppgifter OBS När du ändrar adress – anmäl den under medlemsuppgifter Bli medlem

STYRELSEN FORSA VÄST 2023:

Katarina Hollertz, ordförande, är socionom och lektor i socialt arbete vid Göteborgs universitet. Hennes forskning handlar om arbetsmarknad, socialpolitik och organisatoriska villkor för socialt arbete.

Martina Axmin föreningens kassör

Ordinarie ledamöter:

Markus Sundemo är vald suppleant och är utbildad socialpedagog genom Högskolan Väst och socionom med inriktning myndighetsutövning på Göteborgs Universitet. Markus som behandlare i särskild undervisningsgrupp (SU-grupp) i Ale kommun. I SU gruppen har de fokus på eleven men erbjuder även stöd för föräldrar. Arbetet innebär också en tät kontakt med socialtjänsten och elevens hemskola.

Jayeon Lee är utbildad socionom från sydkorea och arbetar som universitetslektor i socialt arbete vid GU. Jayeons intressen i socialpolitik, arbetsmarknadspolitik, det civila samhället samt hållbarhetsfrågor genomsyrar hennes forskning och undervisning.

Sofia Nord Levin

Alexander Westerberg

Föreningens andra förtroendevalda:

Björn Andersson har ett uppdrag som revisor och är universitetslektor på Institutionen för socialt arbete, Göteborgs Universitet.

Helena Johansson har ett uppdrag som revisor

Therese Landén har ett uppdrag i valberedningen

Lina Wallberg har ett uppdrag i valberedningen

Vid frågor får du hör gärna av dig till: katarina.hollertz@socwork.gu.se

HÄR PUBLICERAS VÄSTS LOKALA NYHETER LÖPANDE

2023-05-03 TIPS: Inspelade presentationer från Fokus: forskning i socialtjänsten finns publicerade på forskarskolans hemsida. Den 8 mars 2023 bjöd Forskarskolans in till en heldag om socialtjänsten som den kunskapande arbetsplatsen. Forskarskolans yrkes...

FORSA Väst protokoll och handlingar


Följ med i vad som händer lokalt i föreningen! Här publicerar vi i FORSA Väst protokoll och handlingar från styrelsemöten och årsmöten.

Handlingar inför årsmöte 2023

Välkommen till #lokalaperspektiv2022

Inför valet 2022 bjöd FORSA Väst och samarbetspartners in till en serie med konstruktiva och kritiska samtal om våra mest angelägna socialpolitiska frågor. FORSA Väst var initiativtagare till samtalsserien #lokalaperspektiv2022 som arrangerades i samarbete m...

FORSA Väst söker projektkoordinator för #lokalaperspektiv2022

Korta fakta om jobbet:
  • Omfattning: Deltid (ca 30-40 timmar/månad)
  • Varaktighet: 1 februari – 30 september
  • Anställningsform: Tidsbegränsad
  • Plats: Göteborg/Väst-Sverige
Om arbetet:

Forsa Väst är en ideell organisation som a...